`
IndustriŽle Zeefdruktransfer

Speer Zeefdruk transfer leverancier

Natuurlijk draait het ook bij transferdruk om originaliteit en kwaliteit. Maar daarnaast speelt efficiŽntie een hoofdrol. Dat beseffen we bij Speer terdege: duidelijke afspraken, snelle levertijden en scherpe prijzen staan bij ons dan ook bovenaan de lijst.

Bij Speer werkt u met u ťťn vaste contactpersoon: uw aanspreekpunt voor aanvragen, afspraken over prijzen en levertijden. Binnen 24 uur ontvangt u per e-mail een proef van uw transfer - desgewenst geprojecteerd op een kledingstuk. Uw digitaal aangeleverde logo vertalen we doorgaans gratis in zeefdruktransfer. En als levertijd houden we een maximum van 10 dagen aan Ė maar spoedopdrachten zijn nog sneller klaar.

Speer doet er alles aan om uw industriŽle zeefdruktransferwerk snel en efficiŽnt af te handelen. Qua ontwerp en service leveren we maatwerk Ė onze transfers zijn universeel, dus ook geschikt voor nylon, overalls, softshell en andere sublimatiestoffen. En zonodig gaan we nog een stap verder: in overleg kunt u ook gebruik maken van onze transferaanbrengservice.

Klik hier voor brochure Textielbedrukking.

Klicken Sie hier fŁr die Deutsche-BroschŁre


Onze zeefdruk transfers voldoen aan de de ÷ko-Tex norm.

Over Speer
Speer, reclame en communicatie.
Wie zijn wij?

Speer Reclame en Communicatie bestaat uit een team van inmiddels 20 professionele reclamemakers. Samen kunnen zij aan al uw wensen op het gebied van reclame en marketing tegemoetkomen.
Lees meer..

Aanbod Speer reclame diensten.
Wat heeft Speer u te bieden?

Speer Reclame en Communicatie is een full service-bureau, maar dat betekent niet dat u ook alles wat we aanbieden moet afnemen. U maakt uw eigen keuze uit ons aanbod, maar we kunnen u ook precies vertellen.
Lees meer..

Snelle en betaalbare kwaliteit

U bent niet de enige bij wie kwaliteit hoog in het vaandel staat. Ook bij Speer doen we er alles aan om die te garanderen, en dat begint al bij uw opdracht. We beperken ons niet tot noteren, maar informeren ook.
Lees meer..

Auto belettering

Auto's, beursstands en alles wat er verder te beletteren valt: Speer Reclame & Communicatie heeft altijd de juiste signing oplossing voor u.
Lees meer..

Communicatie campagne reclame

Uw boodschap of product langs alle denkbare wegen onder de aandacht brengen? Speer Reclame en Communicatie tekent voor idee, uitwerking en uitvoering.
Lees meer..

Marketing plan maken

De strategie achter uw bedrijfsbeleid, de planning van uw promotieactie, de ondersteuning van uw buitendienst en de integratie van persoonlijke en niet-persoonlijke verkoop: stuk voor stuk terreinen waarop Speer marketing & support u van advies kan dienen.
Lees meer..

Zeefdruktransfers

Uw bedrijfskleding, sportkleding of werkkleding voorzien van transfers? Speer is hiervoor de geschikte partner. Van Zeefdruk tot full-colour. Voor elk probleem hebben wij de oplossing.
Lees meer..

Twitter
Contact
Hoofdvestiging Emmen 1100 m2 productieruimte

Marco Polostraat 6
7825 VM Emmen
T. 0591 64 48 46
E. info@speer.nl
Contactformulier

Vestiging De Wijk 200 m2 productieruimte

Dorpsstraat 101
7957 AT De Wijk
T. 0522 44 32 76
E. info@speer.nl
Contactformulier

Nieuwe vestiging
Speer Winschoten
Vestiging Winschoten

Industrieweg 18-D
9672 AR Winschoten
T. 0597 433 241
E. info@speerwinschoten.nl
Contactformulier

Algemene informatie
Hoofdvestiging Emmen

Marco Polostraat 6
7825 VM Emmen
T. 0591 64 48 46
E. info@speer.nl

Vestiging De Wijk

Dorpsstraat 101
7957 AT De Wijk
T. 0522 44 32 76
E. info@speer.nl

Vestiging Winschoten

Industrieweg 18-D
9672 AR Winschoten
T. 0597 433 241
E. info@speerwinschoten.nl

Algemene voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn Signvoorwaarden 2013 zijn van toepassing, welke zijn gedeponeerd op www.sibon.nl Download voorwaarden

Download privacyverklaring

Sibon Logo

Allround partner en ideeŽnfabriek